Activiteiten Sinterklaasfeest

Beste ouders/verzorgers,

Graag uw aandacht voor de activiteiten rondom het Sinterklaasfeest!

Afgelopen zaterdag is Sinterklaas aangekomen in Nederland, wat een spannende periode voor de kinderen. Maar zeker ook heel gezellig.

Zoals ieder jaar plannen we op De Wegwijzer hier een aantal leuke activiteiten omheen. In dit bericht hebben we alles op een rijtje gezet, let alsjeblieft goed op wat er op bepaalde dagen meegenomen moet worden.

Groep 5 t/m 8 hebben vorige week al lootjes getrokken en groep 1 t/m 4 volgt het Sinterklaasjournaal.

• Aankomende maandag 23-11-2020 mogen alle kinderen van groep 1 t/m 8 hun schoentje zetten. Zij mogen morgen, uiterlijk vrijdag 20-11-2020, een eigen schoen mee naar school nemen.
  • Donderdag 26-11-2020 wordt de jaarlijkse spelletjesmiddag voor alle groepen georganiseerd. Groep 1 t/m 8 wordt gemixt verdeeld in groepjes.
  • Dinsdag 1-12-2020 neemt groep 5 t/m 8 hun surprise mee naar school in een dichte (vuilnis)zak.
  • Donderdag 3-12-2020 is dé grote dag waarop Sinterklaas onze school komt bezoeken. Groep 5 t/m 8 hebben dan surprise. Deze dag hanteren we een continurooster, de leerlingen eten dan met hun leerkracht in de klas en zijn om 14.15 uur uit. Leerlingen mogen zelf een lunchtrommeltje en wat te drinken voor tussen de middag mee nemen.

We gaan er ondanks alle maatregelen een mooi feest van maken!

Feestelijke groeten,

Nieuwsbrief 2 juli

Beste ouders, verzorgers,

Bijgevoegd de nieuwsbrief van 2 juli, waarin Guido Schoonbrood en Lotte van Terheijden zich voorstellen èn een brief van de bieb met leuke tips voor de zomer.

weekbrief 2 juli 2020
Nieuwsbrief 25 juni

Beste ouders, verzorgers,

Bijgevoegd de nieuwsbrief met foto's van vandaag!

weekbrief 25 juni 2020
Nieuwsbrief 18 juni

Beste ouders, verzorgers,

Hierbij de nieuwsbrief van 18 juni met activiteiten en mededelingen voor de komende weken èn een voorstelronde van de nieuwe leerkrachten..

Veel leesplezier!

weekbrief 18 juni 2020
Studiedag op dinsdag 23 juni a.s.

Ter herinnering:

Volgende week dinsdag, 23 juni a.s., zijn alle kinderen vrij omdat we dan op school een studiedag hebben.

Met vriendelijke groeten,

Lia Dam, directeur a.i. De Wegwijzer

Nieuwsbrief 11 juni

Beste ouders, verzorgers,

Bijgevoegd de nieuwsbrief van 11 juni.

weekbrief 11 juni 2020
informatiebrief LPS bestuur betreffende de volledige opening van de scholen vanaf 8 juni a.s.

Beste ouders/verzorgers,

In de bijlage stuur ik u de informatiebrief van het LPS bestuur over de volledige opening van de scholen vanaf maandag 8 juni a.s.

Met vriendelijke groeten,

Lia Dam, directeur a.i. De Wegwijzer

Infobrief Coronavirus 4juni2020
Nieuwsbrief 28 mei

Beste ouders, verzorgers,

Bijgevoegd de nieuwsbrief van 28 mei.

weekbrief 28 mei 2020
Nieuwsbrief 14 mei

Beste ouders, verzorgers,

Hierbij de nieuwsbrief van 14 mei.

weekbrief 14 mei 2020
Nieuwsbrief 23 april

Beste ouders, verzorgers,

Hierbij de nieuwsbrief van 23 april.

Wij wensen u een fijne vakantie en we kijken ernaar uit iedereen terug te zien op school.

Lia Dam

Nieuwsbrief 23 april