Kerstmarkt zondag 15 december

Beste ouders/verzorgers,

Zondag a.s. is er weer een gezellige kerstmarkt in de kerk.  Ook de Wegwijzer is daar aanwezig met een kraam waarin we  onze oude bibliotheek boeken verkopen voor slechts 50 eurocent per stuk. De opbrengst daarvan willen we gebruiken om nieuwe kerstversiering voor de school te kopen. Verder is er een kleine traktatie  voor de bezoekers vanuit de school. De kinderen hebben daar mooie kaartjes voor gemaakt.

Wilt u als ouder bijspringen en op zondagmiddag een half uurtje in de stand staan? Meld u dan svp vandaag of morgen even aan via een mailtje naar lia.dam@lpsnet.nl. Of loop even binnen.

Heeft u geen tijd om in de kraam te staan? Dan komt u toch wel even langs om een kijkje te nemen bij onze boekenverkoop? Het zijn vooral kinderboeken, maar er zitten ook wat geweldige boeken voor volwassenen tussen.

Met vriendelijke groeten,

Lia Dam, interim directeur